čtvrtek 24. října 2013

Nová značka v nabídce!

Jsem nadšená, že Vám mohu představiti novou lolita značku, jejíž zboží bude v naší nabídce zhruba od půli listopadu. Nebude to totiž žádná z našich českých značek, které jsou zdejší komunitě známy... nýbrž luxusní lolita značka z Finska, a to... Cloudberry Lady!

I am thrilled that I can indroduce you to a new lolita brand, whose items we will have in our store in November. It won't be any czech indie brand, which our local community know well... but a luxourious lolita indie brand from Finland: Cloudberry Lady!



A tím česko-finská spolupráce nekončí, zároveň bude zboží od Porcelain Doll k zakoupení v prodejním stánku na finském lolitím festivalu Hellocon (Helsinki, 1.února 2014), a to především doplňky: náhrdelníky, headdressy, podkolínka. A pár věcí naší značky můžete vyhrát i v tombole! (^_-)

And that's not everything about Czech-Finnish partnership, you can also find goods from Porcelain Doll for sale at lolita festival Hellocon (Helsinki, 1st February 2014), mostly accessories: chokers, headdresses, socks. And you can also win some of our items in the raffle! (^_-)

Žádné komentáře:

Okomentovat