čtvrtek 7. listopadu 2013

Classy Lady

Classy Lady je další českou značkou, specializující se na Lolita módu, a jak její název napovídá, je to Classic Lolita styl především. Ovládá malbu airbrushem i tradiční ruční výšivku a šitou krajku. V nabídce mají větší kusy oblečení - šaty, sukně, halenky, tašky.


Classy Lady is another czech indie brand, which makes Lolita fashion, and as you can guess from its name, they make clothes in mostly Classic Lolita style. Their special abilities are airbrush painting, traditional handmade embroidery and needle-lace. They offer bigger items like dresses, skirts, blouses and bags.


 


Značka Classy Lady je spoluprácí dvou osob:

Yania se řídí heslem DIY a tak se naučila zhotovit téměř cokoliv. Před patnácti lety přestala šít na panenky a začala odívat své okolí. Studovala na Střední umělecké škole textilních řemesel (ruční výšivka, šitá krajka, paličkování, navrhování, tvorba střihu, šití na stroji, historie odívání, textilní technologie), poté Akademii Výtvarných Umění v Praze obor malba-volná tvorba (malba nejen airbrushem, dějiny umění a architektury, osobitý styl, estetická vyspělost)

Venea se v lolitě pohybuje řadu let a moc dobře ví jak špatně dostupné je loli zboží v naší krajině. Dala si jedna a jedna dohromady a přiměla Yaniu vydat se i lolitkovým směrem.

Classy Lady nabízí také zakázkové šití (nejen lolita věcí), tak pokud byste si chtěli něco nechat ušít na míru, neváhejte ji kontaktovat.

 The brand Classy Lady is a collaboration of two people:

Designer and producer MgA. Jana ,,Yania,, Valouchová
Life motto is DIY, so she had learnt many techniques and skills. Studied at Art High School of Textile Crafts and then at Academy of Fine Arts in Prague.

Adviser for Lolita style Kateřina ,,Venea,, Michálková
One of the first Lolitas in Czech. She well knew about Yania`s skills and about missing diversity in czech stores. Thanks to Venea, that Classy Lady makes Lolita clothing too.

 Clasy Lady also offers tailor-made clothing (not only in lolita style), so if you want anything custom made, don't hesitate to write her.




  

Žádné komentáře:

Okomentovat