středa 7. ledna 2015

Módní přehlídka na Vánočních srazech

Módní přehlídka na Vánočních srazech.
Součástí obou vánočních srazů  byla i módní přehlídka českých značek.
V detailu článku najdete fotografie modelů i s komentáři. (^_-)

Fashion show on Christmas meet-ups.
On both christmas meet-ups was also a fashion show of czech indie brands.
Under the cut you can look at all models. (^_-)


Dlouhá bílá spodní sukně je krásná sama o sobě, ale můžete ji nosit i pod kratšími sukněmi. Doporučeno pro vysoké slečny. Tato krásná sukně je k dostání i v černé a krémové variantě. Model zkrášlují doplňky od Porcelain Doll – mašle s perličkami a náhrdelník s hvězdami.
Long white underskirt can be worn separately, as weel as under shorter skirts. Great for tall ladies! This model is available also in black and cream colour. Decorated with Porcelain Doll accessories - hairbow with pearls and necklace with stars.
Foto: Kristýna Hoďáková
Nově bude mít Porcelain Doll v nabídce i halenky – šité z bavlněného saténu, zdobené paličkovanými bavlněnými krajkami. Díky tvaru dolního okraje dokonale sedí právě k lolita sukním. Dále vidíte sukni s motivem rozkvetlé louky, připomínající květ samotný.
New blouses by Porcelain Doll - made of cotton satin, decorated with cotton bobbin lace. The bottom of the blouse looks beautiful worn over a lolita skirt. Next you can see a lolita skirt with a print of blooming meadow, looks like a flower itself.
Foto: Kristýna Hoďáková

Stejná halenka, tentokráte v černé variantě. Doplněna o dlouhou temnou sukni s tajemným obrazem. Krásná bude jistě nejen v Gothic kombinacích, ale i ke Classic Lolitě s krémovými akcenty.
The same blouse, in black. Worn with a long dark skirt with mysterious picture. This skirt will look beautiful not only in Gothic combination, but also with Classic Lolita with cream accents.
Foto: Kristýna Hoďáková

Kolekce ´Sněhová princezna´ je inspirována přátelstvím, neoblomnou vírou ve sny a třpytivou zasněženou krajinou. Jak už název napovídá, kousky jsou laděny do Hime-lolita stylu a určeny pro tajemné zimní období.
The 'Show Princess' collection is inspired by friendship, never dying faith in dreams and sparkly snowy landscape. Outfits in Hime lolita style made for mysterious winter times.
Foto: Grestem
Foto: Grestem
Foto: Grestem

Beauty and the Rook - Dvoudílný outfit v kombinaci fialového saténu, černých krajek a šifonové kaskády, doplněný malbou temných havranů.
Beauty and the Rook - Model consists of a blouse and a skirt made of purple satin, black lace and chiffon cascade, with a hand painted rooks.
Foto: Alexandr Darius Maximilian Radecký

Návrhářka Classy Lady, Yania, předvedla též nádhernou ručně malovanou sukni.
The designer of Classy Lady, Yania, in a gorgeous hand-painted skirt.
Foto: Michal Yupa Budínský

V obou případech se jedná o tmavé elegantní JSK. Protože princezny nemusí být jen růžové :)
Prvním modelem jsou černé šaty s předním panelem potištěným černo-bílým damaškovým vzorem. Jsou kompletně bavlněné, pohodlné a hezky padnou díky možnosti stažení šněrováním na zádech i vepředu v pase.
Both models are dark elegant JSK. Because a princess doesn't have to be only pink :)
First dress is black with front panel of black and white damask print. Everything made of cotton, very comfortable and fits perfectly thanks to back and front lacing.

Foto: Alexandr Darius Maximilian Radecký

Druhé šaty mají zavazování za krk a dvojitou sukni s volánky. Zdobeny jsou bavlněnou provlékací krajkou a odepínací mašličkou. Samozřejmostí je i u tohoto modelu žabičkování se šněrováním na zádech.
Second dress with neck halter and double ruffled skirt. Decorated with cotton lace and detachable bow. A shirring on back.
Foto: Alexandr Darius Maximilian Radecký

SleepingDoll je maličká lolití značka tvořící převážně Gothic Lolita oblečení. Každý kousek je originál a šitý s láskou.
SleepingDoll is a small lolita indie brand, which makes mostly Gothic Lolita clothes. Every piece is unique made with love.
Foto: Michal Yupa Budínský
Foto: Michal Yupa Budínský

Epitaph
Foto: Grestem
Foto: Grestem

Šaty z černého plátna jsou u krku a na rukávech lemovány luxusní bílou krajkou. Pod šaty jsou krátké spodní kalhotky lemované černou krajkou. Jak kalhotky, tak šaty jsou velice elastické, do šatů by měla vejít slečna od rozměrů M do XXL. Outfit je doplněn o krajkové rukavičky, a vlasový doplněk.
Dress made of black fabric is decorated with luxourious white lace. Under it are short bloomers with black lace. Both dress and bloomers are very elastic, both fit a lady size M as well as lady size XXL. Black lace gloves and hair accessory also by Victorian Catherine.
Foto: Kristýna Hoďáková

Bavlněná sukně s potiskem drobných bílých kytiček v kombinaci s černým materiálem rezonuje pocitem tiché poklidné noci nad jezerem, pravidelně malovaným západem slunce do rudého šatu. Elegantně je dotvářen širokou černou krajkou a stuhou ze sametu, která pocit ticha poklidné noci umocňuje.
Cotton skirt with print of little white flowers decorated with black material. Like a calm night over a lake, when I sun sets into red dress. Wide black lace and velvet ribbon which makes the calm night feeling.
Foto: Kristýna Hoďáková

Žádné komentáře:

Okomentovat