středa 26. března 2014

Novinky / News

Mix nejrůznějších novinek a zajímavostí (^_-)
Mix of different news and cute things (^_-)

Začnu jednou špatnou zprávou, ale pak už bude následovat jen spousta dobrých! Bohužel to vypadá, že dlouho očekávané halenky od Clockwork Butterfly nebudou v nejbližší době skladem, a ono bude vlastně zázrak jestli vůbec někdy budou :(  Ač jsou (údajně) v továrně už hotové a jen čekají na odeslání, vedoucí One Day in Paradise (distributor) se už asi tři měsíce vytratila z povrchu zemského a naprosto se vykašlala na všechny povinnosti a nikdo netuší, co s ní je a co bude (nikdo, ani obchodní partneři a dobré kamarádky). Vypadá to, že ODiP asi definitivně skončil :( Takže se k nám do prodejny nejspíše ani nedostanou nové kolekce od Rouge Aerie, protože ti s ODiP kvůli tomu skončili spolupráci.
Bad news first - it seems there won't be any Clockwork Butterfly chiffon blouses, because the owner of One Day in Paradise has been missing for more than 3 months. Even Rouge Aerie ended the cooperation with ODiP, so sadly we won't get any more items from this brand :( I am afraid this is the end of ODiP :(

Když jsem zmínila Rouge Aerie - máme na prodejně ještě poslední šaty Nightmare Rising od této značky, černé, velikost 42. A tady je pár zajímavých fotek, jak krásné a nápadité outfity se s těmito šaty dají stvořit! (^_-)
I mentioned Rouge Aerie - we have still one last Nightmare Rising dress left - black color size 42. And here are two gorgeous outfits with this dress! (^_-)


Také jsem dostala zprávu, že Rabbit Heart pro náš obchod připravuje další balík zboží, ve kterém budou nové sukně a - pozor - spousta doplňků! (^_^) Rabbit Heart se totiž zařadí i mezi prodejce doplňků s vlastní poličkou. Ale co všechno to bude, to se nechte překvapit (^_-) Zatím Vám mohu ukázat jen foto jedné ze sukní, kterou k nám bude posílat. (Ale pokud se do Olomouce nedostanete, můžete si ji koupit i na e-shopu (^_-).)
I got a message that Rabbit Heart is preparing a new package for our shop - with new skirts and - attention please - many accessories! (^_^) Rabbit Heart will have her own corner of accessories in our shop! But what exactly is it - let's make it a surprise (^_-) Now I can only show you one skirt, that will be available in our shop. (If you can't go to Olomouc, you can also buy it on e-shop)



A ještě jedna značka přibude v naší prodejně - šperky, co tvoří Monica Otmili. Balík by měl dorazit už začátkem dubna (^_-)
And one more indie brand will be added in our shop - jewelry from Monica Otmili. The package should arrive soon, in the beginning of April (^_-)


A na závěr jedno roztomilé video z focení od Victorian Catherine:
And in the end one cute video from photoshoot of Victorian Catherine:

Žádné komentáře:

Okomentovat